ADEM - CONDITIE TEST

De ademconditie test geeft binnen 1 minuut duidelijkheid over jouw ademconditie.

Start Test

7 dagen toegang tot het programma voor maar €1 per dag!

Maak nu een start om weer vrij te kunnen ademen. Vrij van klachten, vrij zonder zorgen. Afhankelijk van de hoeveelheid mensen die we kunnen assisteren zullen we deze mogelijkheid open laten staan.

Krijg nu toegang tot het online platform, zonder verdere verplichtingen.
Ontvang ook gratis het Ebook ‘Upgrade Jezelf’ t.w.v. €7.

In deze 7 dagen leer je o.a. wat er gebeurt in je lichaam als je uit balans ademt, je leert technieken hoe je je ademhaling kunt verbeteren en je leert bewust te worden hoe je jezelf kunt helpen.

Meer over het volledige programma

Stop benauwdheid, astma, COPD en onrust.

Dit is een uniek programma, online lessen gecombineerd met persoonlijke begeleiding (via video sessies of persoonlijk op locatie).

Dit programma gebruikt de methodes uit de bewezen Buteyko cursus met moderne inzichten en systeem.

Volgens Dennis Huizenga (internationaal adem-expert en gecertificeerd Buteyko therapeut) is het voor de meeste mensen niet gemakkelijk om de ademhaling te leren aanpassen in een paar dagen of alleen via videos of tekst. Dit programma combineert de voordelen van een online programma met de noodzakelijke persoonlijke begeleiding.

Coronavirus

In tijden waar een ongrijpbaar virus heerst, ervaren veel mensen onrust of angsten. Een evenwichtige ademhaling zal het herstel, of de preventie, alleen maar versterken.

Door het coronavirus prefereren de meeste mensen online sessies. Onder meer door zijn ervaring met buitenlandse cliënten is Dennis ervaren met het geven van online begeleiding en kan jou zo ook op afstand optimaal helpen.

Een op maat gemaakt programma

Ademhalen doen we (gelukkig) onbewust. Om je ademhaling te veranderen heb je dan ook veel oefening en goede begeleiding nodig. Toch vergeten veel behandelaars dit in hun therapie.
Bij Probreathing kijken we samen naar jouw situatie; van welke symptomen heb je last?
Samen met je begeleider ga je op zoek naar de onderliggende oorzaken en bepaal jij welke oefeningen jou het beste kunnen helpen. Zo ga je altijd aan de slag met een persoonlijk programma.

Met slechts een uur training per dag voelen de meeste mensen al binnen enkele weken significante verbeteringen.

Wij beseffen ons dat niet iedereen evenveel behoefte heeft aan persoonlijke begeleiding. In het Breathing mastery programma bepaal jij of je zelf aan de slag gaat met de handige trainingvideo’s of dat je (eerst) persoonlijke begeleiding wilt. Meestal adviseren we, als de situatie dat toelaat, om de eerste persoonlijke sessie op locatie te doen in Doornspijk en alle andere sessies online. Tijdens de intake op locatie testen we jouw ademconditie, hartslag en zuurstofgehalte, om zo tot een op maat gemaakt programma te komen.

Je krijgt toegang tot het online platform met ruim 50 trainingsvideo’s. Je kan zo gelijk zelf aan de slag met het verbeteren van jouw ademhaling.

Weet jij niet zo goed of alle lessen wel van belang zijn voor jou? Of heb je maar beperkt de tijd?
Dan kijkt je persoonlijke begeleider op whatsapp of met videobellen met je mee en maakt samen met jou een selectie van lessen die voor jou belangrijk zijn.

Wij geloven dat het beter is om kleine stapjes te zetten dan om niets te doen.

Heb je geen tijd om iedere dag een uur te trainen? Begin dan eens met een paar keer per week 20 minuten en breid dit langzaam uit. Zo wordt het trainen van je ademhaling een onderdeel van je dagelijkse routine en is het uiteindelijk helemaal niet moeilijk meer om aan een les te beginnen.

Makkelijke stappen

Dit programma volg je via ons eigen besloten online platform, waardoor je altijd precies ziet waar je bent gebleven.

Eigen tempo

Doe de lessen op jouw eigen tempo, herhaal het zo vaak als nodig is.

Controleer je adem

Leer wat er gebeurt in je lichaam en met welke oefeningen je balans krijgt.

Belangrijkste voordelen voor jou

  • Geen afspraak, je kunt nu beginnen je ademhaling te verbeteren.
  • Je hoeft niet de deur uit. Je kan jezelf vanuit je eigen huis genezen.
  • Geen reistijden en kosten; je bespaart geld.
  • De persoonlijke begeleiding helpt jou inzicht te krijgen in jouw verbeterpunten en hoe deze aan te pakken.
  • Dit programma is geschikt voor vele aandoeningen, waaronder astma.
7 DAGEN PROEF
BREATHING MASTERY PROGRAM
  • Ruim 50 online lessen
  • Gratis e-book t.w.v. €7,-
  • Verschillende ademhalingsoefeningen
€7,- €1,- per dag Start nu

De Buteyko band

De Buteyko band helpt als extra ondersteuning bij de oefeningen van de Buteyko cursus. Door het dragen van de band word je je bewuster van jouw ademhaling. Door de band korte perioden gedurende de dag en nacht te dragen, werk je aan de rustige ademhaling waar we naar streven.
De band is beschikbaar in drie verschillende maten:
Small – middenrif omvang 67 – 87cm
Medium – middenrif omvang 89 -105cm
Large – middenrif omvang 105 – 120cm
Bestel de band hier online.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Jazeker, indien je na een aantal dagen of na het einde van de 7 dagen besluit het programma te willen vervolgen kan dat door naar de 'bestel' pagina te gaan en de cursus aan te schaffen. Hierdoor blijft jouw voortgang en kun je doorstromen naar het vervolg van het programma.
Nee, je hoeft nergens te betalen en ook zullen we voor deze proefperiode geen creditcard gegevens van je vragen. Wees gerust, dit programma is rechtstreeks ontwikkeld door Dennis Huizenga zelf en hij wil niks weten van onzuiverheden of onduidelijkheden m.b.t. persoonlijke gegevens of verborgen kosten.
Als je je aanmeldt kun je gelijk beginnen.

Testimonials

Wil jij graag met ons verder praten over hoe Probreathing jou kan helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.

    * Dit veld is verplicht