ADEM - CONDITIE TEST

De ademconditie test geeft binnen 1 minuut duidelijkheid over jouw ademconditie.

Start Test

Angsten en/of paniek gevoelens?

Herken jij jezelf in benauwdheid, kortademigheid, onrust, angsten en/of paniek gevoelens? Vaak gaat dit hand in hand met een verstoorde ademhaling. Er is veel verborgen leed op het gebied van angsten. Maar liefst 1 op de 5 mensen krijgt te maken met een angstige periode of angststoornis. Uit onze ervaring bij Upgrade blijkt dat bijna al deze mensen kampen met (verborgen) hyperventilatie. Het sociale isolement dat hier vaak uit voortkomt, heeft een enorme impact.

Vaak denken mensen dat de angst of onrust te maken heeft met hun geestelijke toestand, terwijl in werkelijkheid vaak de onderliggende fysieke oorzaak de trigger is.

 

In het Breathing mastery programma ga je samen met Dennis Huizenga op zoek naar de onderliggende oorzaken van jouw angsten en onrustige gevoelens. Samen stellen jullie een op maat gemaakt plan van aanpak op, waarna je zelf online aan de slag kunt.

Je bent niet de alleen! Bekijk hier de video waarin Dennis Huizenga vertelt over zijn eigen angsten in het verleden. Met dit programma krijg je niet alleen een ademexpert, maar ook een ervaringsdeskundige die begrijpt wat je doormaakt!

Ga naar het persoonlijke begeleiding programma

Stop angstaanvallen en een onrustig gevoel

Dit is een uniek programma, online lessen gecombineerd met persoonlijke begeleiding (via video sessies of persoonlijk op locatie).

Volgens Dennis Huizenga (internationaal adem-expert en gecertificeerd Buteyko therapeut) is het voor de meeste mensen niet gemakkelijk om de ademhaling te leren aanpassen in een paar dagen of alleen via videos of tekst. Dit programma combineert de voordelen van een online programma met de noodzakelijke persoonlijke begeleiding.

Angsten kunnen hardnekkig zijn maar met de juiste begeleiding zijn ze voor de meeste mensen vaak volledig opgelost binnen 6 maanden. De laatste 2 stappen zijn voor angsten essentieel m.a.w. jouw ademconditie dient minimaal 45 seconden te zijn is de ervaring van Probreathing.

Een op maat gemaakt programma

Een persoonlijk begeleidingstraject

Bij Probreathing begrijpen we dat angsten en paniekgevoelens een intensieve aanpak vereisen. Daarom raden we specifiek voor deze categorie aan om het persoonlijke begeleidingstraject te volgen. Alleen een online basisprogramma is vaak niet voldoende om de nodige veranderingen in zowel lichaam als geest aan te brengen. Intensieve begeleiding is essentieel om nieuwe patronen te creëren en jezelf weer in balans te brengen.

Samen met je begeleider ga je dieper in op jouw specifieke symptomen en zoek je naar de onderliggende oorzaken van jouw angsten en paniekgevoelens. Door intensieve begeleiding kun je nieuwe gezonde patronen ontwikkelen die je lichaam en geest in harmonie brengen.

Tijdens de intake op locatie in Doornspijk worden jouw ademconditie, hartslag en zuurstofgehalte getest. Deze informatie helpt ons om een op maat gemaakt programma voor jou op te stellen. Naast de persoonlijke sessies krijg je ook toegang tot het online platform met ruim 50 trainingsvideo’s, zodat je ook zelfstandig kunt werken aan het verbeteren van jouw ademhaling.

We geloven dat het nemen van kleine stapjes beter is dan helemaal niets doen. Het begeleidingstraject voor angsten en paniekgevoelens is bedoeld om jou intensief te ondersteunen bij het creëren van nieuwe gezonde patronen in zowel lichaam als geest. Zo kun je weer rust en balans vinden in jezelf.

Kies voor persoonlijke begeleiding en geef jezelf de beste kans op een positieve transformatie. Neem vandaag nog contact met ons op om te starten met jouw persoonlijke traject.

Makkelijke stappen

Dit programma volg je via ons eigen besloten online platform, waardoor je altijd precies ziet waar je bent gebleven. De persoonlijke begeleiding is leidend maar online lessen kun je volgen wanneer nodig als extra steun en tijd besparend voor in de sessies.

Eigen tempo

Doe de lessen op jouw eigen tempo, herhaal het zo vaak als nodig is.

Controleer je adem

Leer wat er gebeurt in je lichaam en met welke oefeningen je balans krijgt.

Trainen op jouw manier

Altijd
whatsapp
support
Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen plannen we een intake gesprek in. We vinden het fijn om jou dan live te ontmoeten, dus vaak spreken we af op onze praktijk in Doornspijk. Als dat niet mogelijk is, kijken we uiteraard naar een mogelijkheden via een veilige Zoom video meeting.
Je krijgt direct toegang tot ons online platform met ruim 60 trainingsvideo’s. Hierin legt Dennis duidelijk de verschillende oefeningen uit en krijg je meer kennis over ademhaling. Zo kan je direct zelf aan de slag met het programma. Wij zijn altijd voor jou bereikbaar op Whatsapp mocht je tegen vragen aanlopen tot je eerste sessie.
Oefen jij graag op je eigen tempo? Dat kan natuurlijk. Je kunt met het online platform prima zelf uit de voeten. Wanneer jij gereed bent gaan we de volgende stap doen niet eerder.
Indien nodig kunnen we online video meetings inplannen ipv elkaar 'live' zien op locatie.

Belangrijkste voordelen voor jou

Bij Probreathing begrijpen we dat angsten en paniekgevoelens een intensieve aanpak vereisen. Daarom bieden we een begeleidingstraject van 8 uur aan, samengesteld door Dennis Huizenga, een ervaringsdeskundige met angstaanvallen. Tijdens de persoonlijke intake op locatie worden verschillende aspecten, waaronder jouw ademconditie, hartslag en zuurstofgehalte, getest. Dit helpt ons om een goed beeld te krijgen van jouw situatie en om een effectief programma voor jou op te stellen.

Een groot voordeel van dit programma is dat je jezelf vanuit je ook vanuit je eigen huis kunt beginnen.Het begeleidingstraject biedt een goede basis voor het aanpakken van jouw angsten en paniekgevoelens. Kies de persoonlijke begeleiding en geef jezelf de beste kans om je angsten en paniekgevoelens aan te pakken.

Neem vandaag nog contact met ons op of begin direct aan jouw persoonlijke reis naar herstel.

ANGSTEN/PANIEK
Persoonlijke begeleiding
  • 8 uur persoonlijke begeleiding
  • Whatsapp coaching
  • Toegang tot het online platform met extra lessen
€999,- Start nu

De adem-band

De adem-band helpt als extra ondersteuning bij de oefeningen van de Buteyko cursus. Door het dragen van de band word je je bewuster van jouw ademhaling. Door de band korte perioden gedurende de dag en nacht te dragen, werk je aan de rustige ademhaling waar we naar streven.
De band is beschikbaar in drie verschillende maten:
Small – middenrif omvang 67 – 87cm
Medium – middenrif omvang 89 -105cm
Large – middenrif omvang 105 – 120cm
Bestel de band hier online.

Veel gestelde vragen (FAQ)

De meerwaarde zit hem vooral in de duidelijke stappen. In een groepscursus bepaalt vaak de begeleider of de groep het tempo. Ook zit niet iedereen te wachten om publiekelijk persoonlijke ervaringen te delen of hoge kosten te maken voor een-op-een begeleiding.
Lees hieronder een aantal van de vele testimonials.
Als je je aanmeldt kun je gelijk beginnen.

Testimonials

Wil jij graag met ons verder praten over hoe Probreathing jou kan helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.

    * Dit veld is verplicht