ADEM - CONDITIE TEST

De ademconditie test geeft binnen 1 minuut duidelijkheid over jouw ademconditie.

Start Test

Train je ademhaling op de juiste wijze

 

Ademconditie test nog niet gedaan? Bekijk onderstaande video!

Het Breathing mastery programma

Als je ademconditie onvoldoende is, dan is het raadzaam om je ademhaling te trainen. Het Breathing Mastery Programma, gebaseerd op jarenlange professionele ervaring, is ontworpen om je hierbij te helpen.

Het programma bestaat uit twee belangrijke onderdelen: Een online platform met meer dan 60 video’s om je te leren hoe je je ademhaling kunt verbeteren en de persoonlijke begeleiding, inclusief één of meerdere uren begeleiding, afhankelijk van je individuele behoeften.

Bij Probreathing werken we samen met jou om je situatie te evalueren. We kijken naar je symptomen en helpen je de juiste oefeningen te kiezen die voor jou het meest geschikt zijn. Het is essentieel dat je door middel van persoonlijke begeleiding verder geholpen wordt. Beschouw de online videolessen als een uitgebreid online werkboek.

De meeste mensen ervaren al binnen enkele weken significante verbeteringen! Na aankoop van het Breathing Mastery Programma plannen we snel de eerste intake afspraak. Samen met jou zullen we een plan opstellen om te bepalen welke stappen het beste voor jou zijn.

Met de persoonlijke begeleiding en het online platform zul je snel resultaten boeken. Ons advies is om te beginnen met het online programma en zo snel mogelijk de eerste afspraak voor de persoonlijke sessie te maken (meestal in onze praktijk in Doornspijk). Houd er rekening mee dat je een uur per dag gedurende enkele maanden moet trainen.

De kosten voor de eerste sessie zijn bij het programma inbegrepen. Daarna hangt het van jouw persoonlijke situatie af hoeveel extra uren je nodig hebt. Uit ervaring weten we dat de meeste mensen naast het online programma 4 tot 8 uur aan persoonlijke begeleiding nodig hebben. Het is belangrijk om te begrijpen dat het Breathing Mastery Programma een uitgebreid online werkboek is dat als een stand-alone programma kan worden gebruikt, maar dat de meeste mensen het meeste baat hebben bij een combinatie van het programma en persoonlijke begeleiding.

Voor degenen die op zoek zijn naar een uitgebreid programma dat zowel online als persoonlijke begeleiding biedt, hebben we het Persoonlijke Begeleidingsprogramma ontwikkeld.

Ga naar het persoonlijke begeleidings traject

Het Breathing mastery programma

Er zijn verschillende soorten basisprogramma's beschikbaar waaruit je kunt kiezen. Na aanschaf van het programma volgt een intake, waarbij we dieper ingaan op jouw specifieke situatie en wensen. Tijdens de intake testen we onder andere jouw ademconditie, hartslag en zuurstofgehalte. Op basis van deze informatie stellen we een op maat gemaakt programma voor je samen.

Hoewel alle programma's waardevolle resultaten kunnen opleveren, hebben we gemerkt dat de beste resultaten worden behaald door een combinatie van online en persoonlijke begeleiding. Daarom raden we ons persoonlijke begeleidingsprogramma aan als de beste optie voor zowel korte- als langetermijnresultaten. Met persoonlijke begeleiding kunnen we nog dieper ingaan op jouw behoeften en doelen, en je voorzien van nauwgezette ondersteuning en begeleiding op maat.

Kies het programma dat het beste bij jou past en we kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan voor optimale resultaten en een duurzame verbetering van jouw ademhaling en gezondheid.

Ga naar het persoonlijke begeleiding programma

Wat kun je verwachten van het basis
Breathing mastery programma©

Wat krijg je bij het basis pakket?

 • Een persoonlijke intake van 1 uur.
 • Toegang tot ons online platform met meer dan 50 uitgebreide lessen.
 • Een online programma dat je in je eigen tempo kunt volgen.
 • Adviezen over voeding en producten die invloed hebben op je ademhaling.
 • Ons gratis E-book ‘Upgrade jezelf’.

Wat ga je leren?

 • Inzicht krijgen in wat er in je lichaam gebeurt als je verkeerd ademt.
 • Technieken om benauwdheid of astma-aanvallen te beheersen.
 • Hoe je effectief kunt spreken, een vaardigheid die ook waardevol is voor publiek spreken.
 • Hoe je op een juiste manier ademt tijdens sportactiviteiten.
 • Hoe je volledig mindful kunt zijn in je dagelijkse leven.
 • De beste ademhalingstechnieken voor tijdens je slaap.

Stap voor stap naar beter

Persoonlijke begeleiding

De intake vindt plaats op locatie, zodat we een passend programma voor jou kunnen samenstellen en we je gezien hebben. Daarnaast kunnen vervolg sessies plaatsvinden via video meetings.

Online lessen

Ons platform biedt meer dan 60 online video’s met oefeningen en uitleg om jouw ademconditie te verbeteren. Natuurlijk zijn wij altijd bereikbaar mocht je tegen problemen aanlopen of even meer hulp nodig hebben.

De mobiele app

Met onze handige app heb je jouw oefeningen altijd bij de hand. Zo kan jij aan de slag waar en wanneer je dat zelf maar wilt.

De adem-band

De adem-band helpt als extra ondersteuning bij je ademhaling door de dag en nacht heen. Door het dragen van de band word je je bewuster van jouw ademhaling. Door de band korte perioden gedurende de dag en nacht te dragen, werk je aan de rustige ademhaling waar we naar streven.
De band is beschikbaar in drie verschillende maten:
Small – middenrif omvang 67 – 87cm
Medium – middenrif omvang 89 -105cm
Large – middenrif omvang 105 – 120cm
Bestel de band hier online.

Bewezen

Een bewezen systeem waar vele duizenden mensen wereldwijd al baat bij hebben gehad.

Professioneel

Leer de meeste stof online en werk aan het fine-tunen van de persoonlijke aspecten via persoonlijke begeleiding.

Blijvend resultaat

Als je het volledige traject doorloopt zijn de resultaten bijna altijd voorgoed. Met andere woorden: als je ademhaling in balans is zal het zelden zijn dat je klachten terugkomen.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Na aanschaf van het programma dat bij jou past gaan we samen in een persoonlijke intake dieper in op jouw wensen. Tijdens de intake op locatie meten we jouw ademconditie, hartslag en zuurstof gehalte. Op basis hiervan adviseren wij je over jouw invulling van het programma. Met je eigen inlogcodes kan je vervolgens zelf online aan de slag met de ruim 50 lessen. Daarnaast krijg je een gratis e-book en op maat gemaakte ademband.
Lees hier een aantal van de vele testimonials.
Bij een goed onderbouwd online programma (met een grote database en software op de achtergrond) kun je vooral in je eigen tempo en zonder beperkingen de oefeningen en de informatie tot je nemen. Ook heb je niet te maken met reistijden naar een begeleider of cursus. Met het online programma van Probreathing krijg je ook online persoonlijke begeleiding via whatsapp of videobellen.
De meerwaarde zit hem vooral in de duidelijke stappen. In een groepscursus bepaalt vaak de begeleider of de groep het tempo. Ook zit niet iedereen te wachten om publiekelijk persoonlijke ervaringen te delen of hoge kosten te maken voor een-op-een begeleiding.
Nee, deze site is in het leven geroepen door Dennis Huizenga, een internationaal erkend Buteyko therapeut, holistisch coach, auteur en spreker die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. (Dennis is tevens volledig eigenaar van deze site).
Doeltreffendheid, zelf in te delen tijd, geen reistijden en ook financieel een stuk goedkoper dan een-op-een begeleiding.
Je bepaalt zelf het tempo. Raadzaam is elke dag een stukje te doen. Voor het trainen heb je minimaal 45 minuten per dag nodig voor een aantal maanden (meestal 3 a 4). De totale cursus bevat voor ongeveer 6 uur aan lesmateriaal.

Testimonials

Twijfel jij welk pakket bij jou past?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor overleg.

  * Dit veld is verplicht