ADEM - CONDITIE TEST

De ademconditie test geeft binnen 1 minuut duidelijkheid over jouw ademconditie.

Start Test

Begeleiding bij burn-out en/of preventie voor werknemers

Steeds meer werkgevers zien in dat gezondheid een belangrijk onderdeel is voor de prestaties van een werknemer. Wat voor invloed heeft stress, druk, prestatiedrang, toenemend aantal prikkels, enzovoorts op de gezondheid van een werknemer? Wat doet dat met het team? De afdeling? Het bedrijf? Waarom neemt het aantal burn-out gevallen toe? Als een medewerker al geruime tijd weinig besef heeft van de lichaamseigen prikkels die aangeven dat het nodig is wat rustiger aan te doen beginnen vaak de werkelijke problemen.

Burn-out is een actueel onderwerp. Als werkgever dien je je bewust te zijn van de gevaren voor je medewerker en indirect voor je bedrijf. Wat kun je doen als werkgever? ProBreathing is de specialist op het gebied van burn-out herstel en/of preventie. Een belangrijke basis heeft te maken met de disconnectie die door allerlei omstandigheden is opgetreden zoals disconnectie van de eigen lichaamsprikkels of disconnectie met de omgeving (waaronder collega’s).

Lees hieronder verder voor meer informatie over de inhoud van persoonlijke begeleiding en begeleiding in groepsverband.

Persoonlijke begeleiding burn-out preventie

Je bent al jaren druk in de weer en merkt dat het raadzaam is meer op je gezondheid te letten. Soms merk je bijvoorbeeld dat je moeite hebt met concentreren of voel je je onrustig of weet je niet zo goed wat je merkt maar je voelt of weet dat ‘de rek’ eruit aan het gaan is.

Preventie van burn-out is een essentieel onderdeel in een druk bestaan. Bijna altijd is ademhaling hierin een centrale factor van verbetering en soms is suppletie raadzaam om te nemen. Maar welke suppletie, wat voor manier van ademen en hoe dien je de dag in te richten? Met andere woorden wat is raadzaam voor jou situatie om te doen?

Je kunt contact opnemen om te bespreken wat ProBreathing kan betekenen in het persoonlijk begeleiden bij burn-out preventie of behandeling.

Inhoud persoonlijke begeleiding
– Online, op locatie of in de praktijk in Doornspijk.
– Aanpak op basis van jouw situatie, symptomen en vragen.
– Indicatie-prijs: € 999,- excl. btw per persoon per programma.

We starten altijd met een vrijblijvende intake. We vinden het fijn om jou persoonlijk te ontmoeten.

Meer informatie over onze aanpak? Neem vrijblijvend contact op.

Begeleiding in groepsverband voor burn-out preventie

ProBreathing kan ook webinars, workshops of begeleiding verzorgen voor meerdere medewerkers tegelijk. In groepsverband zullen we interactief en met praktische oefeningen aan de slag gaan om ademhaling toe te passen in relatie tot burn-out preventie.

We starten altijd met een intake om de wensen en vragen van de medewerkers in kaart te brengen. Begeleiding in groepsverband is altijd een programma op maat. Een indicatie prijs is € 799 excl. btw voor 4 uur tot 15 personen. (€999 individueel)

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

"Ademhaling is de meest onderschatte tool voor een goede gezondheid"

Met ProBreathing kun je:

In groepsverband leren

Met ProBreathing helpen wij medewerkers en bedrijven. In groepsverband kunnen we op een interactieve manier veel praktische tips en bruikbare oefeningen delen.

Persoonlijke begeleiding krijgen

Met persoonlijke begeleiding gaan we heel gericht te werk om klachten te verhelpen.

Offline en/of online aan de slag

Met onze programma's kun je zowel online als offline aan de slag. Ons platform biedt meer dan 60 online video’s met oefeningen en uitleg om jouw ademconditie te verbeteren. Live consult op locatie is ook mogelijk, in de vorm van een workshop of voor persoonlijke begeleiding.

Bewezen

Een bewezen systeem waar vele duizenden mensen wereldwijd al baat bij hebben gehad.

Professioneel

Leer de meeste stof online en werk aan het fine-tunen van de persoonlijke aspecten via persoonlijke begeleiding.

Blijvend resultaat

Als je het volledige traject doorloopt zijn de resultaten bijna altijd voorgoed. Met andere woorden: als je ademhaling in balans is zal het zelden zijn dat je klachten terugkomen.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Ja, dat kan. Je kunt voor maar 7 euro toegang krijgen tot een programma voor 7 dagen. Kijk op 7-dagen-proef.
Dat is mogelijk. In onze praktijk, op locatie of online. De kosten bedragen € 100,- per uur exclusief btw en eventuele reiskosten. Vraag online een kennismakingsgesprek aan.
Ademspecialist Dennis Huizenga zal alle workshops en opleidingen zelf geven. Lees hier meer over Dennis en het verhaal achter ProBreathing.
Lees op deze pagina de ervaring van anderen in de testimonials of de ervaring van bedrijven waar we mee hebben samengewerkt.

Wij hebben onder andere samengewerkt met:

Wil je graag overleg over de mogelijkheden?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

    * Dit veld is verplicht