ADEM - CONDITIE TEST

De ademconditie test geeft binnen 1 minuut duidelijkheid over jouw ademconditie.

Start Test

VIP jaar begeleiding

Ontdek de unieke kans van ProBreathing voor persoonlijke begeleiding op weg naar een gezondere, fittere en sterkere levensstijl. Met ons VIP-begeleidingsprogramma krijg je een jaar lang ondersteuning op maat, afgestemd op jouw specifieke doelen en behoeften.

Onze sessies gaan dieper in op de onderliggende oorzaken van jouw klachten en kijken breder dan alleen ademhaling, voeding en levensstijl. We begrijpen dat stress ook een grote rol kan spelen bij het ontwikkelen van klachten. Het verhogen van je ademconditie staat bij ons centraal.

Onze VIP-begeleiding omvat verschillende onderwerpen, waaronder:

 • Ademhalingstechnieken om je ademhaling te optimaliseren en ademhalingsproblemen aan te pakken.
 • Advies over gezonde voeding en specifieke voedingssupplementen voor een gebalanceerd dieet.
 • Detoxen en reinigen van het lichaam, met aandacht voor de darmen, lever en gal.
 • Begeleiding bij de juiste beweging en sportvormen voor een gezonde levensstijl.
 • Verbetering van slaapkwaliteit en aanpakken van slaapproblemen.
 • Stressmanagement en het ontwikkelen van copingmechanismen om beter met stress om te gaan.
 • Mindsettraining voor stressvermindering, verbeterde concentratie en versterking van mindfulness.
 • Optionele aandacht voor spiritualiteit, zoals yoga, meditatie en ademhalingstechnieken.

 

Daarnaast monitoren we regelmatig je ademconditie, hartslag en bloedsuiker en ontvang je een jaarvoorraad aan hoogwaardige voedingssupplementen. Ook krijg je gratis toegang tot ons online platform voor ademhaling en ontvang je een gratis ademband.

Samen pakken we het hele spectrum aan om een blijvende verbetering van jouw situatie te realiseren. Laten we samenwerken om jouw doelen te bereiken!

Laten we samenwerken om je doelen te bereiken!

 

 

 

Start nu

Heb je de ademconditie test nog niet gedaan?

Indien je de ademconditie test nog niet hebt gedaan is het raadzaam hier te klikken op ademconditie-test.

Volgens Dennis Huizenga (internationaal ademexpert en holistisch coach al vanaf 2005) is het voor de meeste mensen niet gemakkelijk om in simpele stappen hun volgende doel te halen laat staan hun onbewuste ademhaling te veranderen. Met dit programma wordt je stap voor stap begeleidt zodat je samen je doelen sneller en zekerder zult bereiken.

Een VIP- traject

Een VIP-traject bij ProBreathing biedt jou de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen op verschillende gebieden. We gaan dieper in op de onderliggende oorzaken van jouw klachten en kijken breder dan alleen ademhaling, voeding en levensstijl. Stressmanagement, sport en slaap zijn ook belangrijke aspecten die we meenemen in onze begeleiding. Daarnaast besteden we aandacht aan detoxen en het reinigen van de darmen om jouw algehele gezondheid te optimaliseren.

Onze begeleiding richt zich op het verhogen van je ademconditie, maar dit is slechts één onderdeel van onze holistische aanpak. Door samen het hele spectrum aan te pakken, zorgen we voor een blijvende verbetering van jouw situatie. Dit traject omvat persoonlijke begeleiding om de paar weken of maandelijks. Als onderdeel van het VIP-traject ontvang je tevens een jaarvoorraad aan hoogwaardige supplementen, zoals magnesium, zink, vitamine D3 en multi-vitamine. Daarnaast krijg je gratis toegang tot ons online platform voor ademhaling, ontvang je een gratis BreatheWell ademband op maat en voldoende Sleepstrips.

 

Met onze VIP-begeleiding stijgt niet alleen jouw gezondheid, maar ook jouw prestatieniveau. Dit programma heeft veruit de minste kans op terugval in de toekomst. Neem contact met ons op om jouw persoonlijke traject te starten! Bij ProBreathing krijg je de unieke kans om persoonlijk begeleid te worden door Dennis Huizenga, een specialist in ‘peak performance’.

Dennis heeft niet alleen twee boeken geschreven over ademhaling, maar is ook docent bij de Cellcare Academy, een bedrijf dat topsporters en topvoetballers begeleidt. Daarnaast is Dennis begonnen als psychotherapeut en heeft hij opleidingen gevolgd op zowel psychologisch als spiritueel gebied. Hierdoor kan hij je niet alleen helpen met ademhaling, maar ook met mentale en spirituele ondersteuning, indien gewenst.

Een jaar durende begeleiding zal een transformerende reis zijn voor zowel de deelnemer als de begeleider. Veel mensen hebben het omschreven als een letterlijke ‘levensveranderaar’.

Persoonlijke begeleider

Jouw persoonlijke begeleider werkt samen met jou aan het verminderen van de klachten en het halen van de doelen.

Eigen tempo

Thuis ga je op je eigen tempo aan de slag met de oefeningen die je hebt meegekregen.

Controleer je adem

Leer wat er gebeurt in je lichaam en met welke oefeningen je balans krijgt.

Trainen op jouw manier

Altijd
whatsapp
support
Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen plannen we een intake gesprek in. We vinden het fijn om jou dan live te ontmoeten, dus vaak spreken we af op onze praktijk in Doornspijk. Als dat niet mogelijk is, kijken we uiteraard naar een manier die jou wel goed uitkomt.
Je krijgt direct toegang tot ons online platform met ruim 60 trainingsvideo’s. Hierin legt Dennis duidelijk de verschillende oefeningen uit en krijg je meer kennis over ademhaling. Zo kan je direct zelf aan de slag met het programma. Wij zijn altijd voor jou bereikbaar op Whatsapp mocht je tegen vragen aanlopen.
Oefen jij graag op je eigen tempo? Dat kan natuurlijk. Je kunt met het online platform prima zelf uit de voeten. In principe kan je zo het hele programma zonder begeleiding doorlopen.
Na een bepaald aantal online lessen vinden we het prettig om even te horen hoe het met je gaat. Dit doen we vaak door een online gesprek. We kijken of je tegen vragen aanloopt, of je al vooruitgang merkt en we bespreken welke oefeningen voor jou het belangrijkst zijn om mee verder te gaan. Mocht je dit echt niet willen kan je dit uiteraard ook overslaan.
We zijn goed bereikbaar voor online gesprekken, bijvoorbeeld via Zoom of Facetime. Zo kunnen we je op weg helpen bij vragen over de oefeningen en bespreken we samen welke stappen voor jou belangrijk zijn. Ook kijken we met je mee of je alle oefeningen op de juiste manier uitvoert. Wil jij graag volledig met live begeleiding werken, kies dan voor ons programma ‘Persoonlijke begeleiding’. We werken dan in live sessies bij ons op locatie in Doornspijk.

VIP jaar begeleiding

Probreathing biedt een exclusieve VIP-begeleiding waarmee jij jezelf op alle vlakken kunt verbeteren en het beste uit jezelf kunt halen. Onze specialist Dennis Huizenga, met meer dan 25 jaar ervaring in ademhaling en peak performance, zal je persoonlijk begeleiden.

Met maximaal 35 uur ‘live’ les krijg je toegang tot een uniek programma waarmee je jouw volle potentieel kunt bereiken. Naast de live sessies heb je ook toegang tot ons online ‘werkboek’ met trainingsvideo’s en oefeningen, waardoor je 24/7 kunt werken aan je ontwikkeling met vele uren aan lesmateriaal.

Bij de persoonlijke intake op locatie zullen we jouw ademconditie, hartslag en zuurstofgehalte testen, zodat we samen een op maat gemaakt programma kunnen opstellen. Als onderdeel van de VIP-begeleiding ontvang je een gratis ademband op maat en Myo tape (tool voor ‘s nachts) om je te ondersteunen bij de oefeningen thuis. Daarnaast bieden we Whatsapp coaching, zodat je op elk moment van de dag steun kunt krijgen.

In de eerste 4 weken zullen we wekelijks sessies van 1-2 uur hebben, gevolgd door 2 maandelijkse sessies van 1 uur. Gedurende de resterende 9 maanden zullen we maandelijks een sessie van 2 uur hebben. Tijdens deze sessies maken we gebruik van onze professionele faciliteiten en technologieën om jouw ademconditie, hartslag en zuurstofgehalte te testen. Je krijgt ook volledige toegang tot ons online ‘werkboek’ en ontvangt een gratis ademband op maat, Myo tape, het e-book ‘Upgrade jezelf’ en een papieren versie van het boek “Ademhaling de grote genezer”.

Dit programma is ontworpen om de kans op terugval tot een minimum te beperken. Indien gewenst kunnen we ook kijken naar meerdaagse sessies of sessies in het buitenland, dit zal in overleg plaatsvinden. Upgrade jezelf naar een nieuw niveau met onze VIP-begeleiding. Met onze jarenlange ervaring in ademtherapie en peak performance begeleiding, leiden we jou op een persoonlijke reis naar een gezonder en energieker leven.

De investering voor deze VIP-begeleiding bedraagt €5000 excl. BTW (€6050 incl. BTW) en eventuele reiskosten.

NB: Deze begeleiding is volledig aftrekbaar als zakelijke kosten!

VIP jaar coaching
BREATHING MASTERY PROGRAM
 • VIP jaar begeleiding
 • Inclusief jaar voorraad supplementen
 • BreatheWell Ademband
 • Sleepstrips
 • 2 E-books
 • Een jaar lang toegang online platform
 • Volledig zakelijk aftrekbaar
€6050,- Start nu

Meer over Dennis

Bekijk het interview met Dennis.

Most recente videos: klik hier

🔴 Abonneer je voor meer tips: klik hier

 

Veel gestelde vragen (FAQ)

Jazeker, we zullen elke sessie met elkaar bespreken wanneer het raadzaam is weer af te spreken en dan bespreken we ook de duur van de sessie en de locatie. (digitaal of live)
Nee, je hoeft nergens extra te betalen. Vaak is het raadzaam om te kijken naar eventuele suppletie en in de meeste gevallen is 8 uur begeleiding voldoende. Indien er meer tijd nodig is zal het reguliere tarief van toepassing zijn.
Als je je aanmeldt kun je gelijk beginnen met het online platform en meestal binnen 2 weken kunnen we starten met de eerste sessie.
Ja, voor dit programma zul je alleen in contact zijn met Dennis Huizenga.

Testimonials

Wil jij graag met ons verder praten over hoe Probreathing jou kan helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.

  * Dit veld is verplicht