ADEM - CONDITIE TEST

De ademconditie test geeft binnen 1 minuut duidelijkheid over jouw ademconditie.

Start Test

Over ProBreathing

ProBreathing is opgericht door Dennis Huizenga, een ervaringsdeskundige op het gebied van angstaanvallen en hyperventilatie. Na het verlies van zijn vader besloot Dennis zijn persoonlijke verhaal te delen en zijn passie voor het helpen van anderen te realiseren door therapeut te worden. Ons doel bij ProBreathing is om mensen te helpen hun ademhaling en mentale gezondheid te verbeteren.

In 2006 openden we de deuren van Upgrade Jezelf, een holistische praktijk gericht op mental coaching. Na verloop van tijd hebben we onze diensten uitgebreid met voedingsadviezen en ademhalingstechnieken. ProBreathing, een onderdeel van Upgrade Jezelf, is specifiek gericht op het verbeteren van ademhalingstechnieken voor een betere mentale en fysieke gezondheid.

Dennis Huizenga, oprichter van Upgrade Jezelf (KvK: 55521134), is een holistische coach die zich steeds meer is gaan richten op ademhaling. Hij legt uit:

“Ademhaling is een onderschatte tool voor het bereiken van een goede gezondheid. Door op de juiste manier te leren ademen, kun je symptomen van onrust, angst, hyperventilatie, allergieën, lichte COPD, slaapapneu en astma verminderen of zelfs volledig elimineren.”

Dennis heeft zowel nationaal als internationaal al duizenden mensen geholpen. Hij leidt ook ademhalingstherapeuten op die, na het voltooien van een uitgebreid opleidingsprogramma, het Breathing Mastery programma mogen begeleiden.

Wil je meer weten over Dennis en alles wat hij onderneemt? Volg hem dan op Youtube

Ga naar het Breathing mastery programma

Dennis in het kort

Over Dennis Huizenga

Dennis Huizenga, de drijvende kracht achter ProBreathing, is een ademhalingsspecialist, holistische coach en auteur van onder andere de boeken ‘Upgrade Jezelf’ en ‘Ademhaling: De Grote Genezer‘ (mede geschreven met Patrick McKeown van Oxygen Advantage en Buteyko Clinic).

Altijd op zoek naar nieuwe methoden om het beste uit zichzelf te halen, heeft Dennis uitgebreide kennis opgedaan op het gebied van ademhaling, neurologie, voedingsleer, seksualiteit en vele andere disciplines. Hij heeft zichzelf vaak als ‘proefkonijn’ gebruikt in zijn streven naar verbetering en groei.

Maar Dennis is niet alleen boekenwijs – hij is ook ervaringsdeskundige. Hij heeft persoonlijk te maken gehad met hyperventilatie en angstaanvallen. [Bekijk het interview met Dennis op YouTube](link naar het YouTube-interview) voor meer inzicht in zijn ervaringen en zijn visie op ademhaling en welzijn.

Bekijk het interview met Dennis op Youtube.

Dennis is een foodie, natuurliefhebber, dierenvriend, liefhebber en vriend van de mens – om maar een paar termen te noemen die hem omschrijven. “En oh ja,” zegt hij, “ik heb mijn vrijheid nodig voor creativiteit en om mijn batterijen op te laden.”

Nu wil Dennis anderen helpen meer balans te vinden in hun leven. Via het internationale Breathing Mastery Program helpt hij mensen wereldwijd om hun ademhaling en daarmee hun leven te verbeteren.

Naar de persoonlijke begeleiding

Ervaar je ademhalingsproblemen en twijfel je of ze ooit zullen verdwijnen?

Ademhalen – het lijkt zo vanzelfsprekend. Echter, incorrect ademen kan leiden tot onrust en zelfs ernstige gezondheidsklachten. ProBreathing staat klaar om deskundig advies en hulp te bieden aan iedereen met ademhalingsvragen.

Stel je voor: je voelt je gebalanceerd, krachtig en zelfverzekerd in elke situatie. Je bent volledig hersteld van hyperventilatie, astma, COPD, slaapapneu, hooikoorts, onrust en angst. Dat is wat ProBreathing voor jou kan betekenen.

Dennis Huizenga, de drijvende kracht achter ProBreathing, combineert de inzichten van de Buteyko-cursus met zijn persoonlijke ervaring en kennis. Dennis heeft zelf te kampen gehad met hyperventilatie en angst, waardoor hij als geen ander begrijpt hoe overweldigend deze aandoeningen zijn. Maar nog belangrijker: hij heeft ervaren hoe bevrijdend het is om je ademhaling weer onder controle te hebben. Zijn missie met ProBreathing is om dat gevoel van rust en controle ook aan jou te bieden.


Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.

    * Dit veld is verplicht