ProBreathing Coaching

Play Video about Dennis Huizenga, ademcoach-probreathing

Welk pakket kiezen en hoe kies je een ademcoach?

VIP Coaching

VIP coaching voor een jaar! Transformeer je gezondheid en welzijn met het VIP Coaching programma van ProBreathing, een diepgaand traject waarbij ik, Dennis Huizenga, jouw gids ben in de wereld van holistisch welzijn. Dit exclusieve programma is speciaal ontworpen voor professionals die serieus investeren in hun gezondheid, prestaties en persoonlijke ontwikkeling. Als VIP-cliënt krijg je een jaar lang intensieve en op maat gemaakte begeleiding. Samen werken we aan een holistisch plan dat verder gaat dan ademhaling: voeding, beweging, stressbeheersing en algehele levensbalans komen aan bod. We stellen doelen, breken barrières en creëren nieuwe gewoonten die jouw potentieel maximaliseren. Bovendien is dit programma volledig zakelijk aftrekbaar, waardoor het een ideale investering is voor ondernemers en professionals die hun gezondheid en zakelijk succes hand in hand willen laten gaan. Stap in een traject van persoonlijke transformatie en pluk zowel persoonlijk als professioneel de vruchten van jouw investering in welzijn. Investering: €5800 ex.BTW.

Personal Coaching

NU TIJDELIJKE AANBIEDING: 8 uur persoonlijke begeleiding met €100 korting! Ontdek het verschil van op maat gemaakte begeleiding met het Personal Coaching programma van ProBreathing. In dit traject sta ik, Dennis Huizenga, als jouw persoonlijke ademcoach, klaar om je te ondersteunen met een aanpak die specifiek is afgestemd op jouw unieke situatie en behoeften. Je ontvangt in totaal 8 uur begeleiding van mij, waarbij we samen beslissen hoe we deze uren het beste kunnen inzetten. Of je nu de voorkeur geeft aan face-to-face sessies of de flexibiliteit van online meetings, we werken samen aan jouw ademhalingsdoelen in sessies van 1 tot 1,5 uur. Deze persoonlijke begeleiding wordt gecombineerd met toegang tot ons uitgebreide online programma, waar je meer dan 60 lessen kunt volgen in je eigen tijd en tempo. De investering in dit uitgebreide traject bedraagt €999, inclusief BTW. Met Personal Coaching investeer je in jouw gezondheid en welzijn, ondersteund door expertise en persoonlijke aandacht. Na aanschaf van het programma krijg je direct toegang tot ons online platform. We streven ernaar om binnen twee werkdagen contact met je op te nemen om je eerste afspraak in te plannen. NU i.p.v. €999, tijdelijke zomerprijs van €899.

Online Programma

Wil je beginnen met het verbeteren van je ademconditie op een zelfstandige manier? Ons online platform biedt je toegang tot meer dan 60 video's vol oefeningen en inzichten. Deze zelfstudie benadering is ideaal om zelf de eerste stappen te zetten in adembeheersing en te leren in je eigen tempo. Een eenmalige intake van 1 uur met mij, Dennis Huizenga, is inbegrepen, face-to-face in de praktijk of online, om je start goed te begeleiden. Echter, het is belangrijk te realiseren dat dit online programma, hoewel waardevol, mogelijk niet dezelfde diepgang en persoonlijke afstemming biedt als onze uitgebreide persoonlijke begeleiding. Veel deelnemers vinden dat ze na het online traject behoefte hebben aan extra persoonlijke sessies voor een meer grondige en toegespitste begeleiding. De investering voor dit zelfstudiepakket is €399 inclusief BTW. Dit pakket is een uitstekende keuze als een eerste kennismaking met adembeheersing, met de optie om later over te stappen naar meer persoonlijke begeleiding als je merkt dat je behoefte hebt aan een diepere ondersteuning.

Jos de Ridder
Jos de Ridder
2024-06-03
Dennis kan je als geen ander de big picture van het ademhalen bij brengen, goed mens en mooie sparringspartner, erg goed
johannesX
johannesX
2024-04-19
Ik heb de gesprekken met Dennis als zeer prettig ervaren. Ik had allerlei vage lichamelijke klachten gelinkt aan angst/stress. Ik heb het Breathing Mastery programma gevolgd (aanrader) en daarnaast extra gesprekken gevoerd. Vooral de gesprekken vond ik heel fijn. Veel geleerd over ademhaling, maar zeker zo veel over mindset/psyche en de invloed hiervan op je lichaam. Dennis is betrokken en ziet je echt als persoon. Als het gaat over ademhaling is er ontzettend veel aanbod wat betreft coaches. De één zegt dit en de ander zegt dat. Ik vond dat nogal verwarrend. Uiteindelijk contact opgenomen met Probreathing en ik ben nu wel overtuigd dat je met Dennis als ademcoach een goede keuze maakt. Ik zou zeggen, als je twijfelt maak gewoon een afspraak en kijk of het iets voor je is.
Andre Admiraal
Andre Admiraal
2024-04-16
Ik had continu klachten zoals altijd op gezette slijmvliezen in neus , altijd duizelig en nog veel meer vreselijke vervelende klachten . Kwam veel bij huisarts , Gebruikte veel neusspray of pillen tegen ook allergie. Slapen was echt een drama. Toen ademhalings oefeningen alles wat mogelijk was probeerde ik. Niks hielp. .was eigenlijk ten einde raad. Spoelen met zout water ,stomen echt alles.op een zaterdag de bedoeling was als altijd naar een wedstrijdje voetbal te gaan. Maar was eigenlijk niet te doen. Was zo benauwd door op gezette neusslijmviiezen. Op internet vond ik buteyko en dennis huizenga. Ik belde hem en vertelde hem heel het verhaal. Smeekte hem mij te helpen., hij zei wat ik moest doen. Ik volgde zijn advies op en voelde mij daarna redelijk zonder klachten .doe nu elke dag 2 keer 30 minuten buteyko oefeningen. Dennis had aan mij niet zoon makkelijk manneke. Maar ben dennis zeer dankbaar dat hij mij deze therapie het eigen gemaakt , neusspray of pillen voor benauwd echt nooit meer gebruikt. ,slapen is meestal super. Dus zal een ieder aanbevelen dennis te bezoeken , DENNIS BEDANKT
Yvonne
Yvonne
2024-04-06
Gewoon super, ervaar het zelf!
Michiel Weisbeek
Michiel Weisbeek
2024-04-05
Dennis is werkelijk een fantastisch persoon die altijd voor je klaar staat. Zijn advies is van onschatbare waarde en hij zal je volledig ondersteunen bij het overwinnen van hyperventilatie en andere lichamelijke klachten. Het is absoluut de moeite waard om zijn hulp in te roepen.
pmabuis
pmabuis
2024-04-05
Ik ervaar het contact met en de begeleiding van Dennis als bijzonder prettig. Dennis is betrokken en is in staat je stap voor stap door het proces heen te begeleiden. Hij is duidelijk, zeer ervaren en vertelt je naast de nodige stappen ook de achterliggende gedachten achter die stappen. Het heeft mij in ieder geval veel gegeven, meer rust in de ademhaling en daardoor meer rust in mijn lichaam en niet te vergeten....een mooie lage buik-middenrifademhaling. De spanning in de borststreek is verdwenen en ook tijdens het hardlopen merk ik verschil. Nog even door oefenen en dan hoop ik mijn voorlopige einddoel te behalen, de 60 seconden 😊
Arthur Van Laarhoven
Arthur Van Laarhoven
2024-04-05
Ik heb Dennis leren kennen als een zeer betrokken, kundige ademcoach. Zijn manier van kijken naar de ademhaling en de invloed hiervan op de rest van het lichaam is diepgaand en grondig. Ik kan Dennis dan ook van harte aanraden.
Genette Brakenhoff
Genette Brakenhoff
2024-04-05
Hele duidelijke uitleg. Niets zweverigs, gewoon aards. Dennis heeft heel veel kennis over ademen en kan hier bevlogen uitleg over geven.
Chantal Van Oosten
Chantal Van Oosten
2024-04-05
Na Covid had ik ademnood, het ademen ging niet meer van zelfsprekend. Door Dennis zijn professionaliteit, kunde en kennis heb ik weer goed leren ademen. Ik ben zo dankbaar dat ik bij hem geweest ben.

Top Coaching Services

Hyperventilatie

Astma

Angsten/onrust

Slaap Apneu

Burnout en post COVID problemen

24

Welkom bij ProBreathing coaching: jouw pad naar Adembeheersing

Bij ProBreathing begrijpen we dat elke adem uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte coachingprogramma’s aan, ontwikkeld om te voldoen aan jouw specifieke behoeften en doelen. Of je nu kiest voor onze VIP Coaching, Personal Coaching, of ons zelfstudie Online Programma, elke route is ontworpen om jou te begeleiden naar optimale ademgezondheid en algeheel welzijn.

  • VIP Coaching biedt een diepgaande, holistische aanpak en een jaar lang intensieve, gepersonaliseerde ondersteuning.
  • Personal Coaching richt zich op jouw individuele ademhalingspatronen, met flexibele sessies en een combinatie van persoonlijke aandacht en online ondersteuning.
  • Online Programma biedt meer dan 60 video’s voor zelfstandig leren, ideaal voor wie zelf de basis wil leggen voor beter ademen, met de optie om later persoonlijke begeleiding toe te voegen.

Bij ProBreathing staat jouw ademreis centraal. Onder leiding van Dennis Huizenga, een ervaren ademcoach, ontdek je de kracht van adembeheersing en leer je technieken om je leven positief te beïnvloeden. We nodigen je uit om het pad te kiezen dat het beste bij je past en samen te werken aan een gezonder, energieker en meer gebalanceerd leven.

Stap voor stap naar beter

Persoonlijke begeleiding

Afhankelijk van jouw situatie hebben we persoonlijke of video sessies. De duur en herhaling bepalen we samen.

Online lessen

Liever eerst zelf aan de slag? Ons platform biedt meer dan 60 online video’s met oefeningen en uitleg om jouw ademconditie te verbeteren. (Natuurlijk zijn we bereikbaar mocht je tegen problemen aanlopen of even meer hulp nodig hebben).

Whatsapp coaching

Bij het persoonlijke begeleidingstraject krijg je gratis Whatsapp coaching, stel je vraag en krijg snel een antwoord.

Play Video
Translate »