ADEM - CONDITIE TEST

De ademconditie test geeft binnen 1 minuut duidelijkheid over jouw ademconditie.

Start Test

Begrijpelijk, je wilt begeleiding die écht aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Daarom gaan we verder dan alleen ons uitgebreide online platform. Je krijgt namelijk een-op-een ondersteuning die speciaal is toegespitst op jouw behoeften.

Ontdek de voordelen van samenwerken met ademhalingsexpert Dennis Huizenga. Verbeter jouw manier van ademhalen en pak gezondheidsuitdagingen aan met meer energie en comfort in je leven. Onze ademhalingstechnieken zijn je steun en toeverlaat, ook tijdens moeilijke momenten.

Onze persoonlijke begeleiding richt zich op het herstellen van de balans in je ademhaling en het aanpakken van de wortels van astma, benauwdheid, hyperventilatie en slaapapneu. Zo werk je aan blijvende resultaten, een betere gezondheid en welzijn. Maak de keuze voor persoonlijke begeleiding en zet vandaag nog de eerste stap naar ademhalingsmeesterschap.

In onze sessies duiken we diep in de kern van jouw gezondheidsproblemen. We beperken ons niet tot oppervlakkige oplossingen; jouw ademhaling, voedingspatroon, levensstijl en zelfs stressfactoren – alles komt aan bod. Ons primaire doel? Het optimaliseren van je ademconditie.

We benaderen jouw welzijn holistisch, waarbij we alle relevante aspecten van je leven samen aanpakken. Dit leidt tot een diepgaande en blijvende positieve verandering. Het standaard traject omvat 8 uur intensieve persoonlijke begeleiding, met de flexibiliteit om extra tijd toe te voegen indien nodig.

Met ons programma streven we naar de minste kans op terugval. Kies voor een uitgekiend, persoonlijk traject en voel het verschil – een gezondheid en welzijn die standhouden.

 

Start nu

Heb je de ademconditie test nog niet gedaan?

Indien je de ademconditie test nog niet hebt gedaan is het raadzaam rechts onderin te klikken op ADEM-CONDITIE TEST

Volgens Dennis Huizenga (internationaal ademexpert en holistisch coach al vanaf 2005) is het voor de meeste mensen niet gemakkelijk om in simpele stappen hun volgende doel te halen laat staan hun onbewuste ademhaling te veranderen. Met dit programma wordt je stap voor stap begeleidt zodat je samen je doelen sneller en zekerder zult bereiken.

Een persoonlijk traject

Ademhalen doen we (gelukkig) onbewust. Om je ademhaling te veranderen heb je dan ook veel oefening en goede begeleiding nodig. Op Wikipedia zien we vele mogelijke ademtherapieen (klik) maar wanneer dien je nu welke te gebruiken? En wat is dan een gebalanceerde ademhaling? Dennis Huizenga heeft al meer dan 25 jaar studies gedaan over ademhaling, hij heeft o.a. twee boeken geschreven over dit onderwerp (zie laatste boek: Ademhaling, de grote genezer,- samen met Patrick McKeown geschreven) Dennis geeft aan ‘Indien je ademconditie boven de 45 is zul je meer kunnen spreken over een gebalanceerde ademhaling, indien jouw score lager ligt is er nog geen sprake van gebalanceerd ookal hebben sommige mensen geen zichtbare klachten’.

‘Je kunt pas je volledige capaciteiten gebruiken als je ademconditie voldoende is’, Dennis Huizenga

Bij Probreathing kijken we in een persoonlijk traject samen naar jouw situatie; van welke symptomen heb je last? Samen met je Dennis Huizenga ga je op zoek naar de onderliggende oorzaken en bepaal jij welke oefeningen jou het beste kunnen helpen. Zo ga je altijd aan de slag met een persoonlijk programma.

Tijdens de intake op locatie testen we jouw ademconditie, hartslag en zuurstofgehalte, om zo tot een op maat gemaakt programma te komen.
Tijdens live sessies op onze praktijk begeleiden we jou vervolgens bij het verbeteren van jouw ademconditie. De meeste mensen hebben 6 tot 8 uur persoonlijke begeleiding nodig om voldoende kennis en kunde te hebben om zichzelf goed verder te kunnen helpen.

 

Thuis ga je aan de slag met de oefeningen die je geoefend hebt in de sessies, bijstellen van deze oefeningen is essentieel voor jou voortgang.

De eerste sessie (intake) en de volgende persoonlijke sessies vinden plaats in onze praktijk in Doornspijk. Mocht het om een bepaalde reden niet mogelijk zijn om fysiek bij elkaar te komen, is het geen probleem om uit te wijken naar een digitale ontmoeting. Door het internationale karakter van Probreathing hebben we uitgebreide ervaring met het professioneel uitvoeren van persoonlijke begeleiding in de digitale wereld.

Je begint met 30 minuten per dag trainen en dit breiden we langzaam uit. Voor bijna iedereen is een uur per dag trainen veel tijd en vergt inzet weet dat deze trainingen bijna altijd binnen 4 maanden voorbij zijn.

Naast de persoonlijke sessies krijg je toegang tot het online platform met ruim 50 trainingsvideo’s. Je kan zo na de sessies gelijk zelf aan de slag met het verbeteren van jouw ademhaling.

Persoonlijke begeleider

Jouw persoonlijke begeleider werkt samen met jou aan het verminderen van de klachten en het halen van de doelen.

Eigen tempo

Thuis ga je op je eigen tempo aan de slag met de oefeningen die je hebt meegekregen.

Controleer je adem

Leer wat er gebeurt in je lichaam en met welke oefeningen je balans krijgt.

Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen die je zult ervaren als je kiest voor persoonlijke begeleiding:

 • 8 uur ‘live’ begeleiding
 • Toegang tot ons uitgebreide online ‘werkboek’ met trainingen en oefeningen.
 • Een persoonlijke intake op locatie, waarbij we onder andere je ademconditie, hartslag en zuurstofgehalte zullen testen.
 • Whatsapp coaching voor korte vragen en snelle feedback.
 • Een gratis exemplaar van het e-book ‘Upgrade jezelf’, dat je helpt je gezondheid en welzijn naar een hoger niveau te tillen.
 • Het programma met de laagste kans op terugval, waardoor je langdurige resultaten kunt behalen.
Persoonlijke Begeleiding
BREATHING MASTERY PROGRAM
 • 8 uur persoonlijke begeleiding
 • Gratis Ebook ‘Upgradejezelf’
 • Whatsapp coaching
 • Toegang tot alle online lessen
€999,- Start nu

Volg Dennis op Youtube

Hiernaast een filmpje over de ademband maar als je je abonneert op ons Youtube kanaal zul je vele filmpjes kunnen zien over o.a. alledaagse activiteiten, voeding, sport etc.

Most recente videos: klik hier

🔴 Abonneer je voor meer tips: klik hier

 

Veel gestelde vragen (FAQ)

Jazeker, we zullen elke sessie met elkaar bespreken wanneer het raadzaam is weer af te spreken en dan bespreken we ook de duur van de sessie en de locatie. (digitaal of live)
Nee, je hoeft nergens extra te betalen. Vaak is het raadzaam om te kijken naar eventuele suppletie en in de meeste gevallen is 8 uur begeleiding voldoende. Indien er meer tijd nodig is zal het reguliere tarief van toepassing zijn.
Als je je aanmeldt kun je gelijk beginnen met het online platform en meestal binnen 2 weken kunnen we starten met de eerste sessie.
Ja, voor dit programma zul je alleen in contact zijn met Dennis Huizenga.

Testimonials

Wil jij graag met ons verder praten over hoe Probreathing jou kan helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.

  * Dit veld is verplicht