"Een pionier in Ademtherapie"

Met duizenden geholpen cliënten, zowel nationaal als internationaal, en een programma om ademhalingstherapeuten op te leiden, heeft Dennis een aanzienlijke impact gemaakt. Zijn aanpak in het Breathing Mastery programma is erkend voor zijn effectiviteit en diepgang.

Benieuwd naar meer over Dennis en zijn werk? Volg hem op Youtube voor inzichten, tips, en inspiratie.

De Reis van Dennis Huizenga: Van persoonlijke ervaring naar ProBreathing.

ProBreathing is ontstaan uit de persoonlijke reis en expertise van Dennis Huizenga, een ervaringsdeskundige op het gebied van angstaanvallen en hyperventilatie. Geïnspireerd door het overwinnen van zijn eigen uitdagingen en het verlies van zijn vader, richtte Dennis ProBreathing op met een duidelijke missie: anderen helpen hun ademhaling en mentale gezondheid te verbeteren.

Ons avontuur begon in 2006 met de opening van Upgrade Jezelf, een holistische praktijk die zich in eerste instantie focuste op mental coaching. Naarmate we evolueerden, integreerden we voedingsadvies en ademhalingstechnieken. ProBreathing, een gespecialiseerde tak van Upgrade Jezelf, richt zich op het verfijnen van ademhalingstechnieken voor verbeterde mentale en fysieke gezondheid.

Dennis Huizenga, oprichter van Upgrade Jezelf (KvK: 55521134) en een gepassioneerde holistische coach, benadrukt het belang van ademhaling: “Ademhaling is cruciaal voor een goede gezondheid. De juiste ademtechnieken kunnen klachten als onrust, angst, hyperventilatie, allergieën, lichte COPD, slaapapneu en astma aanzienlijk verlichten, of zelfs wegnemen.”

Bekijk het interview met Dennis Huizenga

Play Video
Dennis Huizenga, ademcoach-probreathing

Dennis in het kort

Dennis Huizenga, het brein achter ProBreathing, is meer dan alleen een ademhalingsspecialist en holistische coach. Als auteur van ‘Upgrade Jezelf’ en co-auteur van ‘Ademhaling: De Grote Genezer’ (samen met Patrick McKeown van Oxygen Advantage en Buteyko Clinic), heeft hij een diepe kennis van en passie voor de kracht van ademhaling.

Zijn zoektocht naar persoonlijke verbetering omvat een breed spectrum, van neurologie en voedingsleer tot seksualiteit. Dennis staat bekend om zijn experimentele benadering, waarbij hij zichzelf vaak als ‘proefkonijn’ gebruikt om nieuwe inzichten te verkrijgen.

Dennis combineert zijn boekenkennis met rijke persoonlijke ervaringen. Zelf geconfronteerd met hyperventilatie en angstaanvallen, weet hij uit eerste hand wat het betekent om deze uitdagingen te overwinnen. Bekijk het interview met Dennis hierboven voor een dieper inzicht in zijn reis, kennis en benadering van ademhaling en welzijn.

Maar wie is Dennis buiten zijn professionele leven? Een foodie, natuurliefhebber, dierenvriend, en iemand die de mensheid liefheeft. Hij waardeert vrijheid voor zijn creativiteit en om te ‘herladen’. Nu zet Dennis zich in om anderen te helpen balans te vinden in hun leven. Met het internationale Breathing Mastery Program reikt hij wereldwijd hulp en begeleiding aan voor iedereen die zijn of haar ademhaling en levenskwaliteit wil verbeteren.

Wil jij weten hoe we jou kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Translate »