ADEM - CONDITIE TEST

De ademconditie test geeft binnen 1 minuut duidelijkheid over jouw ademconditie.

Start Test
 • Ademhaling de Grote Genezer: Een Gids voor Functionele Ademhaling

  De ademhaling is een onbewuste functie van ons lichaam en toch heeft het een grote invloed op onze gezondheid en prestaties. In het boek “Ademhaling de Grote Genezer” delen ademexperts Patrick McKeown en Dennis Huizenga hun kennis en praktische ademhalingsoefeningen die geschikt zijn voor zowel volwassenen als kinderen.

  Het boek biedt niet alleen een overzicht van wat er gebeurt in ons lichaam tijdens het ademhalen, maar kan ook gebruikt worden als naslagwerk. De oefeningen worden soms aangeboden met behulp van QR-codes, zodat lezers ze direct kunnen bekijken via video’s.

  Ademhaling heeft invloed op verschillende aspecten van onze gezondheid, zoals slaap, spijsvertering, beweging, mentaal welzijn, ziekte en herstel. Met de oefeningen uit dit boek kun je je veerkracht vergroten en je gezondheid verbeteren. Het boek biedt nieuwe technieken die zijn getest door Olympische atleten en elite militairen. Het kan helpen om je verstopte neus te verminderen, je zenuwstelsel uit te dagen, je longfunctie te verbeteren, je voor te bereiden op uitdagingen en nog veel meer.

  Het boek bevat 26 eenvoudige ademhalingsoefeningen voor volwassenen, tieners en kinderen. Daarnaast biedt het een overzicht van ademhaling vanuit drie eenvoudige dimensies en uitgebreide informatie over onderzoek en de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

  Patrick McKeown is een internationaal ademhalingsexpert en auteur. Sinds 2002 heeft hij veel ervaring opgedaan en een grote variatie aan mensen geholpen: van elite militairen tot Olympisch coaches en atleten. Hij is de oprichter van Oxygen Advantage® en heeft meer dan 700 actieve trainers in 50 landen. Zijn boek “The Oxygen Advantage” werd vertaald in 14 talen en heeft nog steeds een groot publiek.

  Dennis Huizenga is ook een internationaal ademhalingsexpert en auteur. Met het Breathing Mastery programma heeft hij nationaal en internationaal al veel mensen met ademhalingsproblemen geholpen. Dennis traint met militairen, atleten en mensen uit het bedrijfsleven om het prestatieniveau te verhogen.

  Het boek is geschikt voor gebruik in huis, tijdens professioneel of amateur sporten, door ademhalingscoaches, tandartsen, artsen, fysiotherapeuten, trainers, Pilates- en yoga-instructeurs en iedereen die geïnteresseerd is in gezondheid en fitheid. Het is zowel bedoeld voor de dagelijkse gezondheid als voor het excelleren in de sport.

  Kortom, “Ademhaling de Grote Genezer” is een essentiële gids voor functionele ademhaling met praktische oefeningen en nieuwe technieken die je gezondheid en prestaties kunnen verbeteren.

  Nu kun je het boek bestellen ZONDER verzendkosten te betalen! Klik hier om rechtstreeks zonder verzendkosten dit boek aan te schaffen.

Wil jij graag met ons verder praten over je ademhaling?
Neem dan gerust contact met ons op.

  * Dit veld is verplicht