De plek om je ademhaling in balans te krijgen

Probreathing is een unieke methode die mensen wereldwijd helpt om te ademen zonder benauwdheid of kortademigheid. Bij Probreathing helpen we mensen om hun dagelijkse adempatroon en, heel belangrijk,
0

Regelmatig benauwd, kortademig, onrustig of angstig/paniekerig gevoel?

Benauwdheid, hyperventilatie, astma en post-covid-infectie kunnen ernstige gevolgen hebben voor je gezondheid en welzijn. Als je last hebt van deze klachten, ben je niet alleen. Wereldwijd zijn er veel mensen die lijden aan deze klachten, vooral na een covid-infectie.
Probreathing is een unieke methode die mensen wereldwijd helpt om te ademen zonder benauwdheid of kortademigheid. Bij Probreathing helpen we mensen om hun dagelijkse adempatroon en, heel belangrijk, de ademconditie blijvend te verbeteren. Met de begeleiding van Probreathing kan je je binnen drie maanden als nieuw voelen.
  • Stap 1. Bekijk video hier rechts
  • Stap 2. Heel belangrijk: Doe de adem test (klik op lees meer)

Stap voor stap naar beter

Persoonlijke begeleiding

Afhankelijk van jouw situatie hebben we persoonlijke of video sessies. De duur en herhaling bepalen we samen.

Online lessen

Liever eerst zelf aan de slag? Ons platform biedt meer dan 60 online video’s met oefeningen en uitleg om jouw ademconditie te verbeteren. (Natuurlijk zijn we bereikbaar mocht je tegen problemen aanlopen of even meer hulp nodig hebben).

Whatsapp coaching

Bij het persoonlijke begeleidingstraject krijg je gratis Whatsapp coaching, stel je vraag en krijg snel een antwoord.

Translate »