ADEM - CONDITIE TEST

De ademconditie test geeft binnen 1 minuut duidelijkheid over jouw ademconditie.

Start Test
 • Magnesium, het witte goud!

  Dat magnesium een van de belangrijkste mineralen is waar westerse mensen vaak een tekort van hebben dat wist je misschien al. Hoewel magnesium normaal gesproken voldoende aanwezig is in een gezonde, gebalanceerde voeding, is het steeds moeilijker om voldoende magnesium binnen te krijgen. Dit komt omdat de landbouwmethoden veranderen, waardoor de grond minder magnesium bevat en groenten en andere producten minder magnesium bevatten. Dit in combinatie met onze moderne manier van leven, waarbij we vaak te veel eten, te weinig bewegen en te veel stress hebben, zorgt voor een magnesiumtekort. Maar wist je ook dat goedkope potjes met pillen van de supermarkt of dergelijke heel vaak niet zo goed op te nemen is voor het lichaam? Wist je ook dat het soms zelfs je darmflora kan ontregelen? (Onderstaande opsomming is bewust kort gehouden)

  Magnesium is o.a. een belangrijk mineraal:

  – helpt bij het zuiveren van het bloed

  – helpt het brein met de overdracht van zenuwimpulsen

  – voor de gezondheid van het cardiovasculair systeem

  – vermindert slechte cholesterol

  – helpt tegen stress

  – helpt met slaap

  (Magnesium vlokken zien er puur uit maar vaak is magnesium olie vele malen puurder van vorm omdat dit niet verhit is to 165 graden.)

  Een belangrijk aspect van magnesium is dat het een natuurlijke buffer is voor ons lichaam. Wanneer we stress hebben, kan dit leiden tot verzuring van ons lichaam. Magnesium helpt de balans te behouden en zorgt ervoor dat ons lichaam in balans blijft.

  Belangrijk: Mensen die te-veel ademen (dus een te lage ademconditie score hebben) verliezen te veel magnesium door een respiratoire alkalose, simpel gezegd betekent dit een te basische omgeving in de longen wat vervolgens de magnesium uit de cellen drijft. Ook tijdens COVID achtige ziektes zal de magnesium schrikbarend verlagen.

  Er zijn veel verschillende soorten magnesium, waaronder magnesiumchloride, magnesiumcitraat en magnesiumoxide. Uit onderzoek is gebleken dat magnesiumchloride de beste vorm is om door ons lichaam opgenomen te worden. De meest zuivere bron van magnesiumchloride is te vinden in Veendam, Groningen. Dit is een grote bron van magnesium in Noord-Nederland en het is een van de weinige plaatsen ter wereld waar deze zuivere vorm van magnesium te vinden is.

  Conclusie

  Magnesium is een onderschat mineraal dat van groot belang is voor onze gezondheid. Door onze moderne manier van leven en eetgewoonten, krijgen wij vaak te weinig magnesium binnen. Westers levende mensen ademen te veel waardoor bijna bij iedereen een tekort ontstaat van magnesium. Magnesiumchloride is de beste vorm van magnesium om door ons lichaam opgenomen te worden. Magnesiumchloride is er niet in pilvorm maar in wat het genoemd wordt ‘olie vorm’. (het is gewoon zouten met water, maar voelt aan als olie).

  Gewoon 3x sprayen voordat je je tanden gaat poetsen en tegen de tijd dat je klaar bent is het in je huid ingetrokken waardoor het een efficiente kan hebben tot wel 93% ipv efficientie van veel pillen van nog geen 25%.

  Tip: Koop nu magnesiumchloride wat verpakkingsschade heeft gehad, dit product bevat dus 265 miljoen jaar oude magnesium maar zit in een simpele fles dus maak je geen zorgen over dat het ‘over de datum is’ 🙂

  Klik hier om te bestellen

  Doe hier de ademconditie test

Wil jij graag met ons verder praten over je ademhaling?
Neem dan gerust contact met ons op.

  * Dit veld is verplicht